Ekcem i dermatitis: zbog čega PRIMEDERMA 1-2-3 Formula?

U prethodnom tekstu smo pisali o izboru proizvoda protiv ekcema i drugih formi dermatitisa. Kako izabrati i, uopšte, šta je važno da znate prilikom donošenja odluke? Da ponovimo ukratko. Najbolje je izabrati prirodnu formulu. Pristup koji je sveobuhvatan. Sećate se: PRANJE-TRETMAN-NEGA. Zatim, bezbedan za upotrebu, i bez nepredvidih neželjenih dejstava. Ispunjava visoke standarde zdravstvene ispravnosti. Sadrži najkvalitetnije sirovine. Ne sadrži skrivene i moguće štetne supstance, kao što su, na primer, kortikosteroidi. Nastaje u okviru strogo kontrolisanog tehnološkog postupka proizvodnje. I naravno, delotvoran je protiv ekcema i drugih formi dermatitisa.

PRIMEDERMA 1-2-3 Formula ispunjava sve ove kriterijume. I zbog toga je svakako preporučujemo kao PRVI IZBOR PROTIV EKCEMA I DRUGIH FORMI DERMATITISA.

PRIMEDERMA je jedina sveobuhvatna prirodna formula protiv ekcema i drugih formi dermatitisa, zato što povezuje tri najvažnija koraka u rešavanju ovog problema: PRANJE-TRETMAN-NEGA. Podsećamo, ovo je jedini pristup koji u značajnoj meri ili u potpunosti može popraviti stanje kože i smanjiti intenzitet i učestalost pojavljivanja karakterističnih simptoma.

Rezultati u primeni PRIMEDERMA 1-2-3 Formule su više nego zadovoljavajući. Iskustva velikog broja korisnika potvrđuju da je PRIMEDERMA izuzetno delotvorno rešenje protiv ekcema i drugih formi dermatitisa. Svakako, najbolje rezultate imali su korisnici koji su se pridržavali preporučenog režima upotrebe PRANJE-TRETMAN-NEGA, za vreme trajanja aktivnih simptoma, i preporučenog režima održavanja kože PRANJE-NEGA, nakon povlačenja aktivnih simptoma.

Celinu 1-2-3 Formule čine tri naša proizvoda: za PRANJE, TRETMAN i NEGU kože.

1. PRANJE: PRIMEDERMA-BIO je visokokvalitetna formulacija bez sapuna, izrađena na bazi blagog sredstva za pranje organskog porekla, prirodnog trans-esterifikovanog ulja masline i glicerina. Pomaže u očuvanju zaštitne barijere kože i štiti ko