ISKUSTVA

EKCEM ILI DERMATITISJelkica Petrović, Beograd

Imam problema sa kožom lica već dve godine. Pucaju kapilari, javlja se crvenilo, pojavljuju se crvene tačkice koje podsećaju na krastice, iako to nisu. To onda svrbi, i sve u svemu deluje jako ružno. Najgore je tokom proleća i jeseni. Zbog toga sam bila i kod kožnog lekara, i tada mi je dijagnostikovana rozacea.

Probala sam kreme mnogih poznatih proizvođača koje postoje na tržištu. S obzirom na to da sam i sama zaposlena u kompaniji koja se bavi prodajom farmaceutskih proizvoda, i da sam vrlo dobro upoznata sa skoro svim proizvodima za negu kože, verujem da sam probala skoro sve što na tržištu postoji. Nije mi bio problem novac, samo mi je bilo važno da svoj problem rešim. Međutim, nijedan od svih proizvoda koje sam probala mi nije pomogao.

Onda sam čula za vas. I počela sam da koristim vaše proizvode. Koristila sam obe kreme i kupku, i posle sedam dana su promene postepeno počele da se povlače. Posle sedam dana se u stvari pojavio prvi efekat, a posle tri nedelje su rezultati bili potpuni. Jedino PRIMEDERMA mi je pomogla. Ja sam prezadovoljna, meni je PRIMEDERMA odlična.

Ovo je baš iskreno i od srca. Zbog toga vas preporučujem svima. Preporučila sam vas kolegama s posla, prijateljima, i svima koji imaju slične probleme sa kožom. Svi kojima sam vas preporučila su takođe jako zadovoljni.


Ljiljana Đikić-Marinkov, Beograd

Imam ekcem na koži dlanova i tabana već 25 godina. Najpre se pojavljuju vlažni plikovi koji svrbe, onda pucaju, pa se koža ljušti i oštećuje. Na dlanovima je malo manje izraženo, ali na tabanima mi ponekad budu rane da ne mogu da stojim. Zbog toga sam često išla kod kožnih lekara, kao i poznatih profesora dermatologa. Čak dve nedelje sam i ležala na VMA, u bolnici, sve živo su mi ispitivali, snimali, i na kraju su postavili dijagnozu Dermatitis. Rekli su da je to nešto u mom metabolizmu i da ne znaju šta je uzrok. Tako su me i otpustili iz bolnice.

Svi oni su mi preporučivali kortikosteroidne kreme. Na kraju sam, eto, koristila sve moguće kortikosteroidne kreme, pa sam u poslednje vreme dobila i injekciju kortikosteroida. Prvi put kad sam dobila tu injekciju kortikosteroida, dve, tri godine mi se ekcem nije pojavljivao. Onda se pojavio ponovo. Posle toga sam dobila još jednu injekciju, ali to uopšte nije bilo efikasno. Zapravo, posle mi je od kortikosteroida stanje bilo još gore. Nakon svega je moj muž na reklami čuo za PRIMEDERMA kreme. Pravo da Vam kažem, nisam verovala da meni nešto može da pomogne, zato što je to već toliko dugotrajno, da sam mislila da nema šanse da meni bilo šta pomogne. Međutim, na insistiranje supruga, ipak smo poručili.

Kada sam počela da koristim PRIMEDERMA kreme baš mi je bilo mnogo loše. Međutim, odmah nakon što sam počela da koristim kreme osetila sam poboljšanje. Praktično, odjednom mi se stanje poboljšalo. Bila sam zapanjena. Nakon dva, tri dana simptomi su počeli da se povlače. Svrab je nestao. Mehurići puni vode su takođe nestajali. Koža mi više nije bila suva. Nije pucala. Nije bila oštećena. Još uvek to nije skroz prošlo, ali sada je stanje mnogo podnošljivije.

Od svega što sam do sada koristila, PRIMEDERMA mi je najviše pomogla. Ne koristim više ništa sem nje. Ja sam prezadovoljna. Samo je bitno da se koriste obe kreme, kako je navedeno uputstvu. Zelena krema isušuje promene na koži, a druga je revitalizuje i održava vlažnost. Sada su mi simptomi pod kotrolom i trenutno samo održavam kožu u dobrom stanju sa plavom kremom. Iz svog iskustva mogu da potvdim da je PRIMEDERMA stvarno dobra, i mogu da je preporučim svim ljudima koji imaju sličan problem, i koji, poput mene, ne znaju šta više da urade tim povodom.


Vesna Bagarić, Beograd

Imam kontaktni dermatitis na rukama već desetak godina. Promene su uvek počinjale isušenom kožom, nekim kružićem koji se širi, i to onda postaje crveno, koža je ispucala i jako svrbi. Primetila sam da se ovi simptomi pojavljuju u dodiru sa deterdžentima i sredstvima za čišćenje u domaćinstvu. Ranije su postojale slične promene i na stopalima, koje sam povezivala sa sezonskom alergijom, ali je to nestalo samo od sebe. Međutim, na rukama je to bio problem koji se pojavljivao s vremena na vreme.

Po preporuci dermatologa, najpre sam koristila kremu sa kortikosterioidima, koja mi je zaista pomagala, ali je posle izvesnog vremena jednostavno prestala da deluje. Više nije imalo nikakvog efekta nakon upotrebe. Onda sam na televizijij videla vašu reklamu. Ja zaista nisam od onih koji veruju reklamama, pogotovo ako obećavaju čuda. Ali ovo mi je delovalo dobro zato što je prirodno i zato što je na bazi pčelinjih proizvoda. Zbog toga sam odlučila da probam.

Poručila sam prvi put i koristila prema uputstvu i to je odmah pokazalo rezultat. Nisam čak ni potrošila sve, a već je rezultat bio dobar. Praktično, posle desetak dana primene i simptomi su nestali. Najpre se zaustavilo širenje tog kruga, nestali su svrab i crvenilo, a koža više nije bila ispucala. Poslednjih godinu i po dana, od kada sam prvi put poručila PRIMEDERMA proizvode, moj dermatitis je pod kontrolom, i praktično se simptomi nisu pojavljivali. Imam zaista najbolja iskustva sa PRIMEDERMA proizvodima. Jako sam zadovoljna i preporučujem ih svima koje poznajem.


Jovana Đuričić, Beograd

“Majka sam jedne trogodišnje devojčice i koristim priliku da vam se zahvalim na proizvodima koje ste plasirali na tržište i koji su nama rešili jako veliki problem.

Naime, kada je moja devojčica napunila dve i po godine pojavio nam se ekcem na koži, tačnije na stomaku i ledjima. Doktorka nam je rekla da se to dešava, jednostavno zbog preosetljivosti kože ili pada imuniteta… Probali smo skoro sve kremice na tržištu i nisu nam bile tako delotvorne, odnosno nisu nam rešile problem.

Po preporuci prijateljice probala sam Premederma kremice (i zelenu i plavu – koje sam svakodnevno mazala ćerkici) kao i kupku i najiskrenije prezadovoljna sam. Ekcem je počeo da se povlači nakon nedelju dana. Preko leta se koža skroz očistila tako da smo koristili samo plavu kremu i kupku, a sada ćemo morati opet i zelenu.

Srećna sam što postoji nešto tako kvalitetno i delotvorno.

Hvala vam.”


HEMOROIDI

Milan Jovanov, Pančevo

Probleme sa hemoroidima i krvarenjem imam dugi niz godina. Zbog toga mi je svaka stolica bila traumatična. Kod mene je dodatna teškoća to što zbog ugrađenih stentova pijem aspirine za razređivanje krvi. Obratio sam se hirurgu koji mi je dao terapiju, ali su se simptomi ubrzo vratili. Bezuspešno sam koristio i razne kreme i čajeve.

Na internetu sam saznao za HEMOREKS Melem. Rekao sam sebi, ‘ajde probaću i to. Nisam mogao da verujem! Peckanje i svrab su prestali već posle nekoliko dana. Na moje veliko zadovoljstvo i krvarenje je vrlo brzo prestalo.

Sada hemoroide trećeg stepena držim pod kontrolom i bez straha odlazim u toalet.


Milan Krstić, Novi Sad

Prve probleme tj. bol sam osetio pre 25 godina. Kako je vreme prolazilo broj hemoroida je rastao. Prilikom vršenja nužde imao sam ogromna krvarenja. Koristio sam razne kreme i meleme, ali nisam uspevao da rešim problem. Naposletku, lekar je predložio operaciju.

Kada sam video reklamu za HEMOREKS bio sam veoma skeptičan. Ipak, rešio sam da probam. Prve promene u vidu poboljšanja sam osetio nakon 10 dana. Sada koristim kremu oko 25 dana i vodim računa o higijeni i ishrani. Krvarenja nisu sasvim prestala, ali nisu više svakodnevna i nisu obilna.

HEMOREKS je sastavni deo moje kozmetike. Ja sam sada zadovoljan i srećan čovek.


Zorka Berbakov, Novo Miloševo

Želim ovim putem da vam napišem reči pohvale za melem kremu HEMOREKS, za lečenje hemoroida. Više od 20 godina sam imala ovaj problem, i često krvarenje, jer je lekar utvrdio da postoje fisure sa vencem hemoroida, (unutrašnji). Moj problem je i to što poslove obavljam sedeći i sada kada sam u penziji. Od simptoma, postojala je stalna nelagodnost, a često i bol. Bojala sam se i da duže stojim jer se tako još više pogoršavala situacija. Išla sam na mnogobrojna snimanja, mučne preglede, kolonoskopiju, rektoskopiju, gastro preglede. Znala sam da treba da pazim na ishranu. Sve je to bilo pod kontrolom, ali pomoći nije bilo. Koristila sam po uputsvu lekara razne kreme i čepiće, pila čajeve i sama spremala meleme.

Videla sam objavu na fejsbuku, pogledala vaš sajt, i sa nevericom pitala za pomoć. Preporučili ste HEMOREKS melem.

Mogu vam reći, već nakon nedelju dana upotrebe, krvarenje je prestalo. Bila sam uporna, redovno koristila, potrošila sam nekoliko kutija za godinu dana. Sada, to je sve oporavljeno, tako da sada ne moram ni svaki dan da koristim melem. Sada primećujem da mi ni duže stajanje ne predstavlja problem. Mogu da obavaljam sve poslove u kuhinji, u dvorištu i druge fizičke poslove. Ne mogu da verujem, mislila sam da ću morati na operaciju.

Zahvaljujem se za pomoć koju ste mi pružili. Šaljem vam srdačne pozdrave.


Zoran Mihajlović, Paraćin

Prve tegobe sam osetio pre oko 2 godine u vidu svraba, bola i blagog krvarenja. Sedenje i hodanje je bilo veoma bolno, naročito kada se oznojim. Jedva izdržavao bol naročito tokom vršenja nužde. Unutrašnji hemoroidi su pucali tokom svakog odlaska u toalet sa obilnim krvarenjem.

Krajem januara ove godine sam preko reklame saznao za melem HEMOREKS. Nakon nekoliko dana redovnog korišćenja svrab se drastično smanjio, a bolne i krvave stolice su bile sve ređe.

Nastavljam sa korišćenjem Melema do potpunog izlečenja, u šta sam siguran. Osećam se kao da sam se ponovo rodio i poručujem svima da se ne razmišljaju ni malo već da sebe spasu na vreme!


Vesna Smiljanić, Sakule

Tačno pre 4 godine dobila sam dijagnozu da imam analnu fisuru. Za to vreme probala sam razne kreme koje su pomalo ublažavale bol ali nisu pomagale. Onda sam videla na reklami HEMOREKS i bila skeptična, ali rešila da probam i to.

Prvi put kad sam namazala, bukvalno već posle pola sata nestalo je peckanje, svrab i bol. Nastavila sam redovno 2x dnevno da koristim. 4 meseca sam ga koristila i to je uspelo da zaleči i otkloni bol. Primetila sam da je i ishrana uticala na simptome, pa sam i to korigovala.

3 meseca posle toga nisam imala potrebu da ga koristim ali ga i dalje čuvam u svojoj kućnoj apoteci ako slučajno zatreba.

Povremeno sam koristila i PRIMED 14, kad dozvolim sebi da jedem hranu koju ne bih smela a koja mi je pogoršavala simptome. Od srca preporučujem svima koji imaju isti problem kao i ja. Probajte HEMOREKS, budite uporni, jer upornost se isplati a HEMOREKS pomaže.


PROŠIRENE VENE

Milena Sretenović, Ub

Od pre par godina sam osetila probleme sa grčevima, sa umornim nogama. Radim posao koji zahteva intenzivno stajanje najmanje 8 sati dnevno, tako da su problemi postali još veći. Onda sam odlučila da probam preparate koji su namenjeni otklanjanju tegobama te vrste. Nažalost, ništa od toga nije davalo efekat kakav je trebalo meni da bih ja funkcionisala dalje. Listajući na internetu, naišla sam na zamiljivu reklamu, VENEKS gel, protiv upaljenih vena, proširenih kapilara, protiv otečenih nogu i svega onoga što je meni smetalo i pravilo problem. Odlučila sam da krenem s tim, da probam.

Posle prvog mazanja, nanošenja gela na noge, težina je nestala, otoci su se smanjili, moje noge su bile kao pero. To je bio trenutan efekat, pa sam ja pomislila možda je to neka autosugestija. Sutradan se priča ponavlja, posle nedelju dana se priča ponavlja, ja se osećam sve bolje, sve lakše. Posle nekih mesec dana kapilari su počeli da nestaju, crvenilo da se povlači, koža meka, ali meka i zategnuta, ne meka i opuštena, što samim tim daje bolji efekat izgleda. Koristim ga svaki dan, intenzivno, u periodu od sigurno godinu dana, prezadovoljna. Iako i dalje stojim najmanje 8 sati dnevno, nema više umornih nogu, nema oteklih nogu, nema natečenih zglobova. Ja obujem obuću u kojoj odem na posao, u njoj se i vraćam bez problema, a vraćala sam se u papučama.

Koristim ga svako jutro, pre nego što pođem na posao nanesem. Idealan je zato što koža posle njega ne ostaje lepljiva, znači mogu i čarape žene da obuku preko, može helanke, farmerke. Onog momenta kada se upije u kožu nestaje miris, koga ima u trenutku mazanja, lepljivosti nema uopšte.

Olakšanje koje ne može da se prepriča, a da bi se doživelo, treba probati VENEKS gel!

Sigurna sam da ću ga koristiti dokle god sam aktivna!


Danka Simić, Beograd

Problem sa grčevima u nogama imam nekoliko godina unazad. Grčevi su se javljali obično noću i bili toliko bolni da su me budili iz sna. Uglavnom su se javljali u potkolenicama, ali ponekad se dešavalo da budu i duž celih nogu.

Prvi susret sa VENEKS-om bio je preko sestre koja ga koristi zbog proširenih vena i umornih nogu, pošto joj je posao takav da stoji dugo na nogama. Ja inače nemam vidljivi problem sa venama, ali pošto i sama dugo stojim i osećam umor u nogama, odlučila sam da probam VENEKS.

Već nakon prvog nanošenja VENEKS-a u toku naleta bolnog grča, bol je vrlo brzo prestao. Inače, kad nanosim VENEKS, prvo izmasiram bolna mesta, pa onda i cele noge. Osećaj je vrlo prijatan, lako se razmazuje, lepo miriše, prijatno hladi i brzo upije. Ono što je najbitnije, bol vrlo brzo prolazi.

VENEKS sam u početku koristila skoro svakodnevno, a sada povremeno, kada uveče osetim umor u nogama. Grčevi se poslednjih nekoliko meseci uopšte nisu javljali.

VENEKS bih preporučila bilo kome ko ima problem sa umornim nogama i proširenim venama.


NAŠE LOKACIJE

PRIMED BIO-APOTEKA I
Vojvode Stepe 120
T: 011-391-24-31

PRIMED BIO-APOTEKA II
TC Piramida, Jurija Gagarina 151g, lokal 2
T: 011-31-87-017

PRIMED BIO-APOTEKA III
Cara Dušana 24, Dorćol
T: 011-32-88-948

TELEFONSKO NARUČIVANJE
PRATITE NAS

Facebook
Instagram
Youtube

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google