Najčešća pitanja2019-01-21T18:04:51+02:00

Najčešća pitanja i odgovori

Da li je PRIMEDERMA lek za ekcem ili dermatitis?

PRIMEDERMA nije lek za ekcem ili dermatitis. Lek za ovo kožno oboljenje ne postoji. Ipak, na osnovu iskustva značajnog broja naših korisnika, 1-2-3 Formula daje dobre rezultate u tretmanu karakterističnih promena koje se javljaju kod ekcema.

Da bismo bili uspešni u meri koliko očekujemo, potrebno je da se ispune još neki preduslovi, i to: da je zaista reč o dijagnostifikovanoj ekcematoznoj promeni; zatim, da je individualna reakcija organizma na aktivne sastojke proizvoda pozitivna; i na kraju, potrebna je disciplina u primeni proizvoda – onako kako stoji u uputstvu za primenu.

 

Kako PRIMEDERMA deluje na simptome ekcema ili dermatitisa?

PRIMEDERMA 1-2-3 Formula deluje na simptome ekcema u svim fazama ispoljavanja ili remisije. Predloženi režim upotrebe PRANJE-TRETMAN-NEGA na bezbedan način dovodi do povlačenja svih karakterističnih simptoma ekcema i drugih formi dermatitisa.

Redovnom upotrebom proizvoda u režimu PRANJE-NEGA značajno se smanjuje učestalost aktivnih simptoma ili, u nekim slučajevima, dolazi do potpunog nestanka simptoma.

 

 

Za koliko vremena će se simptomi ekcema ili dermatitisa povući?

Ekcem ili dermatitis je dugotrajno, hronično stanje kože, i u skladu sa tim uklanjanje simptoma može da potraje. Istovremeno, individualni odgovor kože na različite vrste tretmana značajno varira. Ono što kod nekoga dovodi do potpunog povlačenja simptoma, ne znači da će biti jednako delotvorno i uspešno u tretmanu ekcema neke druge osobe.

Prema iskustvu značajnog broja naš