Iskustva korisnika2019-01-21T18:04:52+02:00

Oni su otkrili rešenje za zdravu kožu bez ekcema i dermatitisa

ISKUSTVA KORISNIKA

Jelkica Petrović, Beograd

Imam problema sa kožom lica već dve godine. Pucaju kapilari, javlja se crvenilo, pojavljuju se crvene tačkice koje podsećaju na krastice, iako to nisu. To onda svrbi, i sve u svemu deluje jako ružno. Najgore je tokom proleća i jeseni. Zbog toga sam bila i kod kožnog lekara, i tada mi je dijagnostikovana rozacea.

Probala sam kreme mnogih poznatih proizvođača koje postoje na tržištu. S obzirom na to da sam i sama zaposlena u kompaniji koja se bavi prodajom farmaceutskih proizvoda, i da sam vrlo dobro upoznata sa skoro svim proizvodima za negu kože, verujem da sam probala skoro sve što na tržištu postoji. Nije mi bio problem novac, samo mi je bilo važno da svoj problem rešim. Međutim, nijedan od svih proizvoda koje sam probala mi nije pomogao.

Onda sam čula za vas. I počela sam da koristim vaše proizvode. Koristila sam obe kreme i kupku, i posle sedam dana su promene postepeno počele da se povlače. Posle sedam dana se u stvari pojavio prvi efekat, a posle tri nedelje su rezultati bili potpuni. Jedino PRIMEDERMA mi je pomogla. Ja sam prezadovoljna, meni je PRIMEDERMA odlična.

Ovo je baš iskreno i od srca. Zbog toga vas preporučujem svima. Preporučila sam vas kolegama s posla, prijateljima, i svima koji imaju slične probleme sa kožom. Svi kojima sam vas preporučila su takođe jako zadovoljni.