Oni su otkrili rešenje za zdravu kožu bez ekcema i dermatitisa

ISKUSTVA KORISNIKA

Iskustva korisnika

Jelkica Petrović, Beograd

Imam problema sa kožom lica već dve godine. Pucaju kapilari, javlja se crvenilo, pojavljuju se crvene tačkice koje podsećaju na krastice, iako to nisu. To onda svrbi, i sve u svemu deluje jako ružno. Najgore je tokom proleća i jeseni. Zbog toga sam bila i kod kožnog lekara, i tada mi je dijagnostikovana rozacea.

Probala sam kreme mnogih poznatih proizvođača koje postoje na tržištu. S obzirom na to da sam i sama zaposlena u kompaniji koja se bavi prodajom farmaceutskih proizvoda, i da sam vrlo dobro upoznata sa skoro svim proizvodima za negu kože, verujem da sam probala skoro sve što na tržištu postoji. Nije mi bio problem novac, samo mi je bilo važno da svoj problem rešim. Međutim, nijedan od svih proizvoda koje sam probala mi nije pomogao.

Onda sam čula za vas. I počela sam da koristim vaše proizvode. Koristila sam obe kreme i kupku, i posle sedam dana su promene postepeno počele da se povlače. Posle sedam dana se u stvari pojavio prvi efekat, a posle tri nedelje su rezultati bili potpuni. Jedino PRIMEDERMA mi je pomogla. Ja sam prezadovoljna, meni je PRIMEDERMA odlična.

Ovo je baš iskreno i od srca. Zbog toga vas preporučujem svima. Preporučila sam vas kolegama s posla, prijateljima, i svima koji imaju slične probleme sa kožom. Svi kojima sam vas preporučila su takođe jako zadovoljni.

primederma iskustvo korisnika

Vesna Bagarić, Beograd

Imam kontaktni dermatitis na rukama već desetak godina. Promene su uvek počinjale isušenom kožom, nekim kružićem koji se širi, i to onda postaje crveno, koža je ispucala i jako svrbi. Primetila sam da se ovi simptomi pojavljuju u dodiru sa deterdžentima i sredstvima za čišćenje u domaćinstvu. Ranije su postojale slične promene i na stopalima, koje sam povezivala sa sezonskom alergijom, ali je to nestalo samo od sebe. Međutim, na rukama je to bio problem koji se pojavljivao s vremena na vreme.

Po preporuci dermatologa, najpre sam koristila kremu sa kortikosterioidima, koja mi je zaista pomagala, ali je posle izvesnog vremena jednostavno prestala da deluje. Više nije imalo nikakvog efekta nakon upotrebe. Onda sam na televizijij videla vašu reklamu. Ja zaista nisam od onih koji veruju reklamama, pogotovo ako obećavaju čuda. Ali ovo mi je delovalo dobro zato što je prirodno i zato što je na bazi pčelinjih proizvoda. Zbog toga sam odlučila da probam.

Poručila sam prvi put i koristila prema uputstvu i to je odmah pokazalo rezultat. Nisam čak ni potrošila sve, a već je rezultat bio dobar. Praktično, posle desetak dana primene i simptomi su nestali. Najpre se zaustavilo širenje tog kruga, nestali su svrab i crvenilo, a koža više nije bila ispucala. Poslednjih godinu i po dana, od kada sam prvi put poručila PRIMEDERMA proizvode, moj dermatitis je pod kontrolom, i praktično se simptomi nisu pojavljivali. Imam zaista najbolja iskustva sa PRIMEDERMA proizvodima. Jako sam zadovoljna i preporučujem ih svima koje poznajem.

Iskustva korisnika

Ljiljana Đikić-Marinkov, Beograd

Imam ekcem na koži dlanova i tabana već 25 godina. Najpre se pojavljuju vlažni plikovi koji svrbe, onda pucaju, pa se koža ljušti i oštećuje. Na dlanovima je malo manje izraženo, ali na tabanima mi ponekad budu rane da ne mogu da stojim. Zbog toga sam često išla kod kožnih lekara, kao i poznatih profesora dermatologa. Čak dve nedelje sam i ležala na VMA, u bolnici, sve živo su mi ispitivali, snimali, i na kraju su postavili dijagnozu Dermatitis. Rekli su da je to nešto u mom metabolizmu i da ne znaju šta je uzrok. Tako su me i otpustili iz bolnice.

Svi oni su mi preporučivali kortikosteroidne kreme. Na kraju sam, eto, koristila sve moguće kortikosteroidne kreme, pa sam u poslednje vreme dobila i injekciju kortikosteroida. Prvi put kad sam dobila tu injekciju kortikosteroida, dve, tri godine mi se ekcem nije pojavljivao. Onda se pojavio ponovo. Posle toga sam dobila još jednu injekciju, ali to uopšte nije bilo efikasno. Zapravo, posle mi je od kortikosteroida stanje bilo još gore. Nakon svega je moj muž na reklami čuo za PRIMEDERMA kreme. Pravo da Vam kažem, nisam verovala da meni nešto može da pomogne, zato što je to već toliko dugotrajno, da sam mislila da nema šanse da meni bilo šta pomogne. Međutim, na insistiranje supruga, ipak smo poručili.

Kada sam počela da koristim PRIMEDERMA kreme baš mi je bilo mnogo loše. Međutim, odmah nakon što sam počela da koristim kreme osetila sam poboljšanje. Praktično, odjednom mi se stanje poboljšalo. Bila sam zapanjena. Nakon dva, tri dana simptomi su počeli da se povlače. Svrab je nestao. Mehurići puni vode su takođe nestajali. Koža mi više nije bila suva. Nije pucala. Nije bila oštećena. Još uvek to nije skroz prošlo, ali sada je stanje mnogo podnošljivije.

Od svega što sam do sada koristila, PRIMEDERMA mi je najviše pomogla. Ne koristim više ništa sem nje. Ja sam prezadovoljna. Samo je bitno da se koriste obe kreme, kako je navedeno uputstvu. Zelena krema isušuje promene na koži, a druga je revitalizuje i održava vlažnost. Sada su mi simptomi pod kotrolom i trenutno samo održavam kožu u dobrom stanju sa plavom kremom. Iz svog iskustva mogu da potvdim da je PRIMEDERMA stvarno dobra, i mogu da je preporučim svim ljudima koji imaju sličan problem, i koji, poput mene, ne znaju šta više da urade tim povodom.

iskustva korisnika porodica

Jovana Đuričić, Beograd

„Majka sam jedne trogodišnje devojčice i koristim priliku da vam se zahvalim na proizvodima koje ste plasirali na tržište i koji su nama rešili jako veliki problem.

Naime, kada je moja devojčica napunila dve i po godine pojavio nam se ekcem na koži, tačnije na stomaku i ledjima. Doktorka nam je rekla da se to dešava, jednostavno zbog preosetljivosti kože ili pada imuniteta… Probali smo skoro sve kremice na tržištu i nisu nam bile tako delotvorne, odnosno nisu nam rešile problem.

Po preporuci prijateljice probala sam Premederma kremice (i zelenu i plavu – koje sam svakodnevno mazala ćerkici) kao i kupku i najiskrenije prezadovoljna sam. Ekcem je počeo da se povlači nakon nedelju dana. Preko leta se koža skroz očistila tako da smo koristili samo plavu kremu i kupku, a sada ćemo morati opet i zelenu.

Srećna sam što postoji nešto tako kvalitetno i delotvorno.

Hvala vam.“